Bamboe Fashion – Ons Verhaal

Bamboe Fashion – Ons Verhaal

Ons Verhaal


De bamboo factory is ontstaan uit Created by Earth, onze winkel in Alkmaar voor duurzame kleding. Bamboe is zo populair bij onze klanten dat we het een eigen podium willen geven.

In de Bamboo factory verzamelen we al onze artikelen die gemaakt zijn met bamboe. Zo hebben we inmiddels een grote keuze in bamboe basis kleding voor mannen en vrouwen. Denk aan bamboe ondergoed, bamboe sokken, bamboe T-shirts en bamboe tops.

Naast deze bamboe basis collectie die telkens uitgebreider wordt bieden we ook een leuke ruime keuze uit bamboe jurken en broeken en zelfs bamboe tops en T-shirts met leuke opdruk.

Elk seizoen zijn er nieuwe kleuren en items beschikbaar.

De reden dat kleding van bamboe zo populair is is dat de stof gemaakt van bamboe hele fijne eigenschappen heeft.

Zo is bamboe antibacterieel, wat heel erg fijn is wanneer je veel transpireert. Je zult merken dat kleding met bamboe niet snel gaat ruiken en daardoor kun je je dus veel vrijer voelen.

Daarnaast kan bamboe veel vocht opnemen, wat juist weer heel fijn is bij sokken en ondergoed. Voeten blijven droog en fris. Op vochtige voeten loop je ook helemaal niet fijn, dus dit is een super eigenschap voor sokken van bamboe.

Een ander fijn voordeel van bamboe kleding is dat de stof echt heel fijn is voor mensen met een gevoelige huid. Het is zo zacht het echt aanvoelt als een tweede huid.

Je bent van harte welkom in onze kledingzaak in het centrum van Alkmaar om te voelen aan de bamboe kleding, deze aan te passen en te ervaren hoe fijn het is om dit te dragen.