Levertijd & Verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen:

  • €3,00 voor bestellingen onder de € 34,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 34,-
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL of de Fietskoeriers. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet garanderen.
Een overzicht van al onze Algemene Voorwaarden vindt u hier: Bamboe Fashion – Algemene Voorwaarden
Wilt u contact met ons opnemen, dan kunt u dat op verschillende manieren doen. U kunt via ons contactformulier een berichtje sturen, u kunt kiezen een e-mail te sturen naar ons e-mail adres: info@bamboe-fashion.nl en u kunt ons bellen op het telefoonnummer: 072-5200545. Wij stellen het op prijs als u de tijd neemt om onze voicemail in te spreken omdat wij niet altijd in staat zijn direct op te nemen. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om uw vraag te beantwoorden.